Racine today launched one Intensify Borrowing, Inc
May 16, 2023
Cache connaissez a ma indice Tinder, Happn sinon Once total Bumble
May 16, 2023

Mi alskar din lekame. Mi alskar dina ogon.

Mi alskar din lekame. Mi alskar dina ogon.

Mig alskar ditt satt att flanera. Mig alskar ditt taktik att konversera. Mig alskar din stamm. Jag alskar dina lappar. Hurs kan n inte uppfatta det? Utan dej ar jag ingenting. Inte me dej befinner si jag ledsen. Inte me dig ar jag misslyckad. Skad tillsamman di befinner sig sjalv upprymd. N betyder alltsammans forut mi. Andock uppenbarligen betyder mi inte ett dyft for dej. Mi kanner til din hemlighet till mi, utan att ni uppge saken da. Adjo min alsklin. Emelie

Stjarnan villi himlen!

Mig ligger ino grima binge, samt tittar villig stjarnorna. Det faller en artist fran himlen. Jag onskar, medan stjarnan faller fartfyllt ned. Jag hoppas att denna vilja promenerar ino uppfyllelse. Skada innerst modern kanner til sjalv att saken da aldrig kommer att handla det. Sjalv blir ledsen & nedstamd. Sjalv grater fortvivlat och tanker gallande di. Mi blir gramse & tar fram centrum rakblad, sam ljusrod djupa skaror ino mina armar. Mig bris dej, sam vill forgott aga dej spann grimas blad. Du ar saken da sluta sasom kan gora mi frejdig, euforisk samt oskadd upprepa. Hoppas att n kommer till mej straxt, fore det befinner sig forsent. Emelie

Saknar!

Sjalv saknar efter din lov. Jag saknar postum din hett. Mig vill ha dig varda mig varje sekund, varje minut, varje timme, va dag, varje ar utav karna leva. Sjalv sakna & vantar, andock du kommer icke. Sjalv kommer att hungr & avvakt slut tills doden befinner si hos mej. N befinner si alltsammans sta mej. Hoppas att n kommer. Vill innehava di. Emelie

Ni ar!

Du befinner sig saken da jag vill tillverka. N befinner si saken da sjalv atrar. N befinner sig den killen jag alskar. Ni ar saken da finaste & vackraste killen. Du befinner sig den jag alskar mest. Du befinner si saken dar sjalv stadse kommer onska hava. Snalla ga ur mig aldrig. Skulle aldrig vilja liv inte me dej. Ni befinner si mitt allting, n ar centru liv. Ni befinner sig saken dar mig lever pro. Ifall n ej hade existera sa hade mig varit ej levande for mycket, kopiost lange sen. Emelie

Hemligheterna!

Alltid mi ser dig, allti du sta intill mi, odla pirrar det ino min mage. Mig kanner till att mig befinner si kar i dig, skad mi kanner till ocksa att du inte befinner sig foralskad i mi. Du sager att n gilla mi, samt mig sajer att sjalv tycker om di aven. Men det n ej tillats veta befinner si grimas storsta hemlighet. Den hemskaste hemligheten fran utslag all. Den kommer ingen att lite kanna till, hurda jatte- dom annu forsoker. Odla kommer det forgott att besta min hemlighet. Mi kan inte skriva, for enar ar jag kanslig, samt inte langre barkraftig saso for. Jag ar mer omtalig ann hur sa n nagonsin trott, uppsyn alsklin. Emelie

Baksida av underben vill n?

Varje gang mig tittar dej sa vill sjalv endas bege sig fram & kyssa dej. Skad det kan mi inte. Samt n kanner till anledningen at det ocksa. Jag alskar din hud, jag vill endas kyssa saken dar & kela den. Skada mig vill samt kyssa dina lappar. Mi vill uppfatta di inuti mi. Mig vill ha se di. Varje gang vi ses odla tender du granska pa mig, du ger mi sana blickar och leenden som sjalv ick vet underben dom betyder. Det befinner sig sexiga Italienska kvinnor kanske detaljerad det n vill, att mi ej ska vet studera bruten dina blickar & leenden. Jag vill kunna underben dina blickar & leenden mot mig betyder. Mig kanner til iallafall att sjalv befinner sig kar ino dig, samt att jag vill innehav dig it alltsammans mitt blodpump. Ni befinner si saken dar slut for mi. Emelie

Blottat karnpunkt!

Jag trodde denna lov varenda riktigt, men ut inom tomma inget saken dar rann. Sjalv ville att saken dar skulle befinna ratt. Sjalv befinner sig ledsen, odla ledsen. Ifall mi enkom kunde lite en sista puss. Rara sag ick hej d. N tillat ej skrida, ick avga mig sjalv ino denna stora & jatte- ensamma varld. Sjalv ager ungefar ingenting innestaend. J, nagon viktig artikel ager mig kvar, alla mina minnen kommer evig att existens over. Inom karna blottade blodpump finns bade sorg & fortjusning. Ino centrum blottade blodpump finns bade ensamhet & onskan. Det finns manga av saker inom mitt blottade hjarta, som ingen nagonsin kommer att ringa veta. Bara mi kommer att kunna alltsammans saso hant samt alltsammans vi inneha sagt mo varandra. Emelie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *